IMA 63 GODINE I NAJBOLJE NOGE NA SVETU: Ova svetski poznata glumica je NAJZGODNIJA žena u Holivudu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 21:19

IMA 63 GODINE I NAJBOLJE NOGE NA SVETU: Ova svetski poznata glumica je NAJZGODNIJA žena u Holivudu

Pozavidele bi joj sve mlađe koleginice!

Iako je odavno zašla u sedmu deceniju života, Šeron Stoun i dalje fascinira izgledom gde god da se pojavi. Godine joj ništa ne mogu, pa je tako na venecijanskim ulicama privukla svu pažnju i znatiželjne poglede javnosti dok je između dva zgodna muškarca šetala u maloj crnoj haljini sa dubokim šlicem, ali i dekolteom koji su prekrivale tek neke tračice, a sve za potrebe snimanja reklame za poznati brend "Dolče i Gabana".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
U izazovnim odevnim kobinacijama nikada ne greši, a saradnja sa ovim čuvenim svetskim brednom pokazuje se kao pun pogodak.

Crna uska haljina sa dugim rukavima samo je istakla vitku liniju poznate glumice koja trenutno ima 63 godine, dubok šlic stavio je u prvi plan njene vitke noge, a prozirni materijal i tračice na dekolteu njene grudi.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Sve je bilo upotpunjeno sandalama sa kajšićima koje su doprinele glamuroznom izgledu.

Na držanju i eleganciji mogle bi da joj pozavide i mnogo mlađe koleginice, a Šeron je pokazala da uživa u kreacijama i materijalima modnih magova.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.