I LEPO I KORISNO! Tri POZE  iz KAMA SUTRE zbog kojih ćeš ZABORAVITI na teretanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I LEPO I KORISNO! Tri POZE iz KAMA SUTRE zbog kojih ćeš ZABORAVITI na teretanu!

Čvršća zadnjica i ruke!

Kama Sutra je drevni tekst indijske književnosti koji sadrži savete za različite seksualne aktivnosti pa se prevodi i kao "umetnost vođenja ljubavi".

Ako želite da savladate neke drevne strasti koje vama i vašem partneru garantuju nezaboravan događaj, znajte da su one itekako dobar trening za guzu i ruke.

Sirena

Potreban vam je krevet. Žena leži potrbuške na krevetu, ali ovaj puta gornji deo tela visi preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruba kreveta, a težina tela je naslonjena na podlaktice.

Muškarac leži na ženi u istom položaju, ali je naslonjen na dlanove sa ispruženim rukama. Podizanjem i spuštanjem gornjeg dela tela u sklek. Muškarac diktira tempo. Ovaj položaj je dobra vežba za bicepse i tricepse.

Most

Potrebna vam je visoka površina poput stola ili visokog kreveta. Žena leži potrbuške na krevetu tako da joj je samo gornji deo tela (do struka) na krevetu. Muškarac prilazi krevetu i razdvaja ženine noge. U polu čučnju muškarac diktira tempo i dinamiku. Ovaj položaj je odličan za jačanje guze i bedara.

Vodopad

Potrebna vam je kada i topla kupka. Muškarac sedi u kadi sa ispruženim nogama. Žena seda na njega, okrenutim leđima sa nogama savijenim u kolenima kao u čučnju.

Muškarac rukama obuhvata ženin struk i na taj način diktira tempo, a žena ga prati podizanjem i spuštanjem u čučanj. Ovaj položaj je dobra vežba za ženinu guzu i za muškarčeve bicepse.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.