Holivudske ljubavi: Partneri prvo na filmu, onda i u stvarnosti!

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Sep.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudske ljubavi: Partneri prvo na filmu, onda i u stvarnosti!

Sati provedeni zajedno, nežni pogledi, poljupci doveli su do ljubavi brojne holivudske zvezde – ali ne samo one filmske nego prave!

Autor: Life Content

Foto: Sipa, JLP

Kad su Bartona novinari jednom upitali za recept dugovečnog braka, odgovorio im je: “Zašto se okolo hraniti hamburgerima kad vas kod kuće čeka veliki sočni komad?”. Sve je počelo 1963. na snimanju filma “Kleopatra” kad se između Marka Antonija i egipatske kraljice Kleopatre razvila >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << ljubav. Tada su oboje bili u braku, on u prvom, a ona u četvrtom. Ričard ju je zaprosio samo devet dana nakon njenog razvoda.

U braku su bili deset godina kao najekscentričniji par šezdesetih. Oboje su imali svoje jahte i avione, a Barton je holivudskoj divi, znajući za njenu ljubav prema nakitu, često kupovao najskuplje dijamante. Njihov brak je okončan 1974, najvećim delom zbog alkoholizma s kojim se borio glumac. No, ipak nisu mogli da žive jedno bez drugog. Nakon samo 16 meseci venčali su se drugi put!

Iako je glumac obećao kako depresiju neće lečiti alkoholom, to je prekršio već na medenom mesecu u Africi. “Mi se volimo, ali ne možemo da živimo zajedno!”, rekao je Barton posle drugog razvoda.

Par je ostao u dobrim odnosima, a glumili su zajedno u 12 filmova. Kad su joj 1984. javili da je Barton umro od izliva krvi u mozak, Elizabet se onesvestila od šoka. “U mom životu nikada nije postojao čovek poput Ričarda. Sanjam kako ću se jednog dana sresti sa njim na nebu”, rekla je velika glumica.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.