HRABAR POTEZ: Ćerka Hajdi Klum pokazala LICE PUNO BUBULJICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 18:04

HRABAR POTEZ: Ćerka Hajdi Klum pokazala LICE PUNO BUBULJICA

- Moja koža ima loš dan - napisala je Leni pored fotografije.

Kakva majka, takva kći. Ova izreka svakako je istinita za svetski poznatog supermodela, 47-godišnju Hajdi Klum i njenu 16-godišnju kćer Leni, koja malo po malo, kreće "majčinim stopama".

Iako joj je tek 16, ova srednjoškolka nedavno je zajedno sa slavnom majkom zablistala na naslovnici "Voga", a ima i "vojsku" obožavalaca. Međutim, uprkos popularnosti, Leni odbija da se pokori trendovima, pa je tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada pratioce oduševila fotografijom na kojoj pozira bez "trunke" šminke, s ponosom pokazujući svoje nesavršenosti.

A post shared by Leni Klum (@leniklum)

Ova je tinejdžerka, naime, na Instagramu, gde je prati gotovo 550 hiljada ljudi, objavila fotografiju na kojoj nema šminke, a u prvi plan dolazi problem sa kojima se bore milioni ljudi širom sveta - akne.

- Moja koža ima loš dan - napisala je Leni pored fotografije, pokazujući tako bez srama kako je i ona "jedna od nas", što je oduševilo mnoge.

A post shared by Leni Klum (@leniklum)

A post shared by Leni Klum (@leniklum)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.