HOLIVUDSKA ŽURKA VEKA: Milijarder u vili od 50 MILIONA DOLARA ugostio najveće zvezde, Bijonse i Leonardo Dikaprio pili ŠAMPANJAC od 700$

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 18:19

HOLIVUDSKA ŽURKA VEKA: Milijarder u vili od 50 MILIONA DOLARA ugostio najveće zvezde, Bijonse i Leonardo Dikaprio pili ŠAMPANJAC od 700$

Zvezde su uživale u raskoši, a na meniju se našla i posebna pica

Milijarder Majkl Rubin priredio je "najveću žurku slavnih" povodom 4. jul u svojoj vili od 50 miliona dolara u Hemptonsu. Sportski mogul ugostio je najveća imena svetskog šou biznisa - Bijonse, Leonadra Dikaprija, Kim Kardašijan, priređujući im najluksuzniju zabavu u toku godine.

Zanimljivo je da je postojao dres kod, te su svi gosti morali da nose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << belo bez ikakvih upadljivih detalja. Uživali su u hrani iz nekih od najboljih restorana u Njujorku, a zabavljaja su ih najveća imena muzike - reperi Ašera i Ne-Jo.

Rubin, koji je izvršni direktor Fanatics-a, najvećeg svetskog dobavljača licencirane sportske robe, priredio je spektakularan događaj, koji je postao tradicija u Hamptonsu, a koji se prepričava cele godine. Ovogodišnja zabava nije bila izuzetak i sigurno će ostati upamćena kao jedan od najvećih i najekskluzivnijih događaja u 2023. godini.

A post shared by Sydney 💞 (@jackharlowsource)

U video snimku koji je podelio na svom Tviter nalogu, fanovi su imali uvid u kultnu zabavu. Najviše pažnje privukli su Ben Aflek i Dženifer Lopez pozirajući u fantastičnim kreacijama.

Džej Lo je blistala u nežnoj beloj haljini sa atraktivnim gornjim topom u obliku brushalera koji se vezuje mašnom na sredini. Gornji deo je otkrivao zvezdin zategnut stomak, a donji deo se blago širio prateći liniju tela i dosezao do zemlje. Ben se opredelio za bele pantalone i majicu, kao i sako krem boje. Ležeran izgled upotpunio je belim sportskim patikama.

Zanimljivo je da je slavnom paru društvo pravila Aflekova sedamnaestogodišnja pastorka Vajolet, čiji je autfit bio u skladu sa maćihinim. Ona je takođe nosila lepršavu, dugu i ženstvenu belu haljinu sa dekoltovanim gornjim delom.

Zabavi je prisustvovao još jedan od najmoćnijih parova današnjice - Hejli i Džastin Biber, a među zvanicama su se našli i Kevin Hart, DJ Khaled, manekenke Vini Harlou i Emili Ratajkovski, Tom Brejdi, Kevin Durent i legendarna Bijonse.

Na zabavi se našao i jedan od najuspešnijih fudbalera, Kilijan Mbape. Fudbaler, čija je dugoročna budućnost u Pariz Sen Žermenu i dalje zamagljena misterijom,uslikan je sa zadivljujućom manekenkom Grejs Adel. 

A post shared by CBS Sports Golazo (@cbssportsgolazo)

Posebno su se na zabavi istakle Kardašijanke, a Kim je doživela i peh. Naime, ona se odlučila za beli pleteni kratki top i odgovarajuću suknju, ali istu takvu kombinaciju odabrala bivša devojka njenog bivšeg muža. Čejni je nosila potpuno istu odeću!

Zanimljivo je da su gosti na meniju mogli da nađu i picu iz najpoznatijeh restorana, a pili su šampanjac i tekilu od 700 dolara. Sve je bilo u znaku luksuza, pa su se gosti služili najskupljim pićima i jeli hranu iz prestižnih restorana.

Izvori kažu da je zabavi prisustvovalo 350 holivudskih i sportskih zvezda. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.