Gola i savršena: Sofija Milošević krasi septembarsko izdanje L&Z!

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Avg.2014, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola i savršena: Sofija Milošević krasi septembarsko izdanje L&Z!

Iako danas na kioscima možete potražiti jesenje izdanje “Lepote i zdravlja”, složićete se sa nama da je naslovna strana najblaže rečeno – HOT!

Sa Sofijom Milošević pričali smo o food & fitness režimu koji je neophodan da biste mogli da se pohvalite ovakvim telom. Ova manekenka otkrila nam je da joj hronoishrana, koje se pridržavala godinu dana, ipak ne odgovara, te od skoro ima “svoj režim ishrane” te da jede čim oseti glad.

U septembarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << izdanju L&Z saznajte i šta ćemo nositi ove jeseni, koja je tajna savršene kože, šta se sve krije u kapljici krvi i gde je granica između korisnih navika i ponašanja koje vodi u anksioznost.

Razgovarali smo i sa Emirom Bekrićem, Anom Marijom Žujović, Danijelom i Stefanom Buzurovićem

Autor: Life Content, M.K.

Foto: Miloš Nadaždin

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.