Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2021, 15:44

Gojković: Seksualno nasilje nad devojčicama i ženama ne može ostati nekažnjeno

Na čitavom društvu je sada da podrži glumicu Milenu Radulović i sve druge devojke koje su prošle kroz sličnu patnju i torturu, a na nadležnim organima da hitno i efikasno reaguju u ovom slučaju, izjavila je potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković reagujuči na ispovest glumice i hapšenje nastavnika glume Miroslava Mike Aleksića. Ona je dodala da očekuje da ovaj slučaj dobije i sudski epiolog.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Gojković: Neophodno je da sve žrtve seksualnog nasilja imaju jasnu podršku svih nas

Izvor: RTS, 17.Jan.2021

Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković je rekla da je ispovest mlade glumice Milene Radulović, koja svedoči o stravičnom seksualnom nasilju koje je preživela u poznatoj školi glume, sa razlogom uznemirila čitavo naše društvo i pokazala da je seksualno nasilje nad decom i ženama...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.