Godine joj ništa ne mogu: Izgleda kao da je u dvadesetim FOTO

Izvor: B92, 14.Jan.2020, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godine joj ništa ne mogu: Izgleda kao da je u dvadesetim FOTO

Važi za seks-simbol otkad se pojavila na sceni, a s godinama izgleda sve bolje.

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (50) ne prestaje da nas oduševljava svojim izgledom. Očigledno je da je za nju vreme stalo, a to nam svakodnevno potvrđuje i fotografijama koje deli sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Latino diva je na Instagramu postavila fotografiju na kojoj pozira u uskim belim pantalonama koje su istakle njene dobro poznate obline. Ovaj model pantalona stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << malom broju žena, što nije slučaj sa Džej Lo.

Pored lepih nogu, u prvi plan je došla i njena zadnjica, prepoznatljiv atribut pevačice, koju je Dženifer osigurala na neverovatnih 27 miliona dolara.

Pevačica je uz pantalone kombinovala običnu belu majicu, kao i bele čizme. Dženifer je inače ovom fotografijom najavila svoj nastup na "Superboulu" koji se održava za tri nedelje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.