Godinama je trpela uvrede, a onda se izdigla kao feniks iz pepela: Bivša misica opet blista FOTO

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 12:16

Godinama je trpela uvrede, a onda se izdigla "kao feniks iz pepela": Bivša misica opet blista FOTO

Glumica Prijanka Čopra nedavno se pojavila na premijeri Amazonove TV serije "Citadel" u Mumbaiju i to u društu kolege Ričarda Madena.

Ova 40-godišnja glumica je za tu priliku ponela glamuroznu tirkiznu kreaciju koju potpisuje modna kuća "Versače", a celokupno izdanje upotpunila je crnim glomaznim štiklama. Kada je reč o frizuri, Prijanka se odlučila za jednostavne valove koji su padali preko njenih ramena.

Inače, glumica je 2000. godine proglašena za najlepšom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ženom sveta, te je pomenute godine dobila i formalno priznanje - mis sveta. Međutim, ta titula joj je donela više nesrećnih događaja, nego lepih, a o tome je Indijka progovorila tek prošle godine.

"Ranije sam uvek osećala pritisak da izgledam na određeni način. Ceo život sam odgajana sa nerealnim standardima lepote - svi smo. Dok sam odrastala verovala sam da sve mora da bude savršeno, da moram da budem mršava i nosim određenu veličinu, da budem "upeglana". Trebalo mi je vremena da se pomirim sa prirodnim stanjem svoje kože i svojom prirodnom kosom", rekla je glumica.

Takođe, 40-godišnja Prijanka se u jednom intervjuu prisetila "mračne faze života" koja ju je prošle godine ispričala za "VS Voices".

"Jela sam svoje emocije. Moje telo je počelo da se menja, ušla sam u tridesete. Prošla sam kroz veliku borbu jer sam na internetu dobijala uvrede kao što su: 'Izgledaš drugačije', 'Stariš' i još puno sličnih stvari. To mi je napravilo nered u glavi. Očigledno, odrasla sam u industriji u kojoj sam imala toliko sužen pogled o tome kakav je moj oblik tela, kakva je moja figura ili moje mere. U vreme mojih dvadesetih mislila sam da je to normalno",rekla je glumica tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.