Izvor: B92, 06.Dec.2023, 11:03

Gde ima dima, ima i vatre: Glumac se razveo, lepotica raskinula, a dva meseca kasnije - u vezi su

Pre dva meseca su počele spekulacije, a "gde ima dima, ima i vatre"...

Holivudske zvezde Džošua Džekson (45) i Lupita Najongo (40) nedavno su primećeni zajedno u Los Anđelesu, čime su potvrdili glasine da su u vezi. Zvanična potvrda stiže samo dva meseca nakon što se glumac razveo od Džodi Tarner Smit, a glumica ostavila Selema Masekela.

Oskarovac je u braku proveo nepune četiri godine, a on i Lupita, koja je 2014. proglašena najlepšom ženom sveta, već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su viđeni zajedno na koncertu, u oktobru.

Izgledali su veoma opušteno dok su bili u šopingu; Džošua je za tu priliku nosiobelu majicu i farmerke, dok je Lupita bila u topu s cvetnim dezenom, braon širokim pantalonama i sa kačketom i sunčanim naočarama na glavi.

Oboje su se kasnije smestili u njegov automobil, te uputili u nepoznatom pravcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.