GLAMUROZNO TALASASTA KOSA

Izvor: GlamDama.com, 01.Dec.2011, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLAMUROZNO TALASASTA KOSA

Nijedna frizura ne podseća na stari Holivudski glamur kao duga, talasasta kosa počešljana na jednu stranu koja je glumici Veroniki Lake bila zaštitni znak. Ove sezone, poznati kao što su Ashley Green, Chloe Moretz, Sofia Vergara i drugi vratili su na crveni tepih uglađen i senzualni look. Nova verzija je malo opuštenija i malo više razbarušena, ali ima isti glam efekat.
Na dodeli Emmy nagrada 2011, zvezde su na sve strane zabacivale duge talase preko ramena. Sofia Vergara >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << je pozirala sa svojim talasima preko ramena, pokazujući svoje pohotljive uvojke. Glumica Nina Dobrev izgledala je hot u crvenoj haljini sa svojim sjajnim talasima počešljanim na jednu stranu. I Julia Stiles u svojoj haljini boje kosti koja je odlično išla uz njene plave talasaste pramenove.
                                                                      
           
Blake Lively je ispratila ovaj trend sa uglađenim talasima na stranu koje je nosila na proslavi stotog izdanja Times-a, gde je pokazala svoje sveže ofarbane lokne boje jagode. Ashley Green je predstavila sexy talase i pospane oči u plavoj haljini na Avon Foundation Awards. Zvezda serije ’True Blood’, Anna Paquin donela je retro stil na 2011 Point Honor Gala.
 

Plavi uvojci Chloe Moretz kotrljali su se na dodeli Spike TV’s Scream 2011 nagrada, pokazujući prilagodljivost ovog look-a sa dugim čipkanim rukavima. Dita Von Teese, poznata po svom vintage stilu, konstantno nosi crne uvojke 40-ih sa crvenim karminom i cat eye makeup-om, kao što je i na promociji svog novog parfema Femme Totale u Berlinu. Naomi Watts prisustvovala je premijeri filma ’J.Edgar’ na AFI Filmskom festivalu u haljini koja je bila u stilu 20-ih, i talasima na stranu koji su čist glamur 40-ih.
 
   
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.