Francuskinje su u eri silikona i filera pokazale da prirodna lepota nema alternativu FOTO

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 13:44

Francuskinje su u eri silikona i filera pokazale da prirodna lepota nema alternativu FOTO

Plene i tilom koji uvek naglašava ženstvenost, zavodljivost i svedenu eleganciju.

Francuskinje važe za najlepše na svetu i jop jednom su pokazale da prirodna, autentična lepota nema alternativu.

76. filmski festival u Kanu je u toku, a već treći dan istakle su se francuske glumice i zvezde sa njihove javne scene koje su plenile prirodnošću i harizmom. Njihova lepota zasniva se na osmehu, neposrednošću, prihvatanju prirodnosti, bora i starenje.

Već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi dan mnoge je oduševila rediteljka i glumica Majven Le Besko. Na otvaranju festivala pojavila se u crnoj haljini od pliša, bez šminke ali sa velikim osmehom.

Ove godine na Kanskom festivalu se odaje omaž glumici Katrin Denev. Plakat sa likom ove filmske dive najavljuje manifestaciju, a podsetimo, Ketrin Denev će 22. oktobra napuniti 80 godina. A na crvenom tepihu - diva bila, diva ostala.

Francuska manekenka Sindi Bruna umesto glamuroznih toaleta i kičastog dekora izabrala je široko odelo, a šminka -pa skoro da je nema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.