Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Jul.2015, 20:27 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Food blogerka preporučuje: Vekna od mesa sa kuvanim jajima
Snežana Radovanović, autorka bloga “Magična Oklagija“, još od srednjoškolskih dana sakuplja recepte i zapisuje ih u sveske. Do danas, kada je spremanje jela u pitanju, najveća motivacija joj je zadovoljstvo na licima članova njene porodice i prijatelja, u trenucima kada probaju specijalitete koje pravi. Foto: Magična Oklagija Ova blogerka voli da eksperimentiše u kuhinji, istupajući iz okvira klasičnog kulinarstva, interesantni su joj različiti spojevi ukusa koji otvara novi prostor >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << za kreativnost. Za hranljiv obrok, Snežana vam preporučuje veknu od mesa sa kuvanim jajima. Sastojci: – 500g mlevenog mesa – 2 kašike karamelizovanog luka – 2 čena izgnječenog belog luka – 1 bajata kifla ili 4 parčeta suvog hleba – 200 ml mleka – sveže jaje – malo peršuna – 1 cm ljute papričice – so, biber – 3 kuvana jajeta (broj zavisi od dužine vekne, odnosno od dužine pleha) Način pripreme ovog ukusnog jela pogledajte OVDE.
Nastavak na Lepota i zdravlje...