Food blogerka preporučuje: Vekna od mesa sa kuvanim jajima

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Jul.2015, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Food blogerka preporučuje: Vekna od mesa sa kuvanim jajima

Snežana Radovanović, autorka bloga “Magična Oklagija“, još od srednjoškolskih dana sakuplja recepte i zapisuje ih u sveske. Do danas, kada je spremanje jela u pitanju, najveća motivacija joj je zadovoljstvo na licima članova njene porodice i prijatelja, u trenucima kada probaju specijalitete koje pravi. Foto: Magična Oklagija Ova blogerka voli da eksperimentiše u kuhinji, istupajući iz okvira klasičnog kulinarstva, interesantni su joj različiti spojevi ukusa koji otvara novi prostor >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << za kreativnost. Za hranljiv obrok, Snežana vam preporučuje veknu od mesa sa kuvanim jajima. Sastojci: – 500g mlevenog mesa – 2 kašike karamelizovanog luka – 2 čena izgnječenog belog luka – 1 bajata kifla ili 4 parčeta suvog hleba – 200 ml mleka – sveže jaje – malo peršuna – 1 cm ljute papričice – so, biber – 3 kuvana jajeta (broj zavisi od dužine vekne, odnosno od dužine pleha) Način pripreme ovog ukusnog jela pogledajte OVDE.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.