Fatalna Italijanka bacila Kan na kolena – i to zbog čarobne haljine FOTO

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 07:53

Fatalna Italijanka bacila Kan na kolena – i to zbog čarobne haljine FOTO

Stara modna škola sa kojom nema greške...

Sinoć je svečano otvoren 76. Kanski festival premijerom filma francuskog filma "Jeanne du Barry" i ova prestižna manifestacije je slavila filma u punom sjaju, ali i umetnost, kao i modu...

Glamur nije izastao na crvenom tepihu i brojne poznate face su strpljivo čekale svoj red da poziraju ispred fotoreportera. Manekenka i influenserka Paola Turani je ukrala slavu u haljinini koja vraća modu u minula vremena, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojom elegancijom, tako i jednostavnošću. Nežno roze haljine, prati liniju tela i "dramatično" se završava - perjem.

Duboki dekolte i njena savršena figura su bili tu u službi da naglase seksepil i bukvalno ništa na njoj nije bilo vulgarno i preterano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.