Fashion weekend Jahorina podržava mlade dizajnere iz celog regiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 14:00

Fashion weekend Jahorina podržava mlade dizajnere iz celog regiona

OC Jahorina najavila je drugi po redu „Fashion weekend Jahorina” koji će se održati od 17. do 20. avgusta ove godine na prelepoj planini - Jahorina. Ovaj događaj se već ustalio kao jedan od najznačajnijih modnih spektakala na regionalnoj sceni, a mesto dešavanja je oko čarobnog jezera, kod Olimpijskog bara.

Ovogodišnji „Fashion weekend Jahorina” biće u sklopu sprektakularnog Sarajevo Film Festivala. Tim povodom direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić, istakao je: „Snažno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podržavam lokalne dizajnere jer verujem da Jahorina predstavlja njihovu planinu, a ova prelepa destinacija pruža mnogo mogućnosti kako u modi, tako i u sportu. Jahorina je zaista svestrana i očekujemo da će ovaj Fashion weekend biti još jedan korak ka promociji njihovog talenta i naše planine kao centra kreativnosti i sportskih dešavanja. S obzirom na prošlogodišnji uspeh i veliku podršku koju smo dobili od naše zajednice, odlučili smo da nastavimo sa organizacijom ovog modnog festivala. Fashion weekend Jahorina će i ove godine ugostiti više najpoznatijih modnih dizajnera sa regionalne scene koji će predstaviti svoje kreacije kroz preko 40 modela“.

I ove godine Verica Rakočević, Milica Opačić, Amina Hasanbegović,  Predrag Djuknić, Jovana Petković, Bata Spasojević i još desetak nekih od najuspešnijih modnih imena iz zemlje domaćina, Srbije, Hrtvatske, Crne Gore i Slovenije prikazaće svoje originalne kreacije pod svetlom planinskog sunca na vrhu Jahorine. Njima će se pridružiti i najpoznatiji modni brendovi - Sana Linea i Alma Ras, ali i revija „Kostim kroz epohe“, nastala u saradnji sa Narodnim pozorištem Republike Srpske.

„Fashion weekend Jahorina” prenosi duh umetnosti, kulture i romantike. Najznačajnija glumačka imena iz regiona, Branko Đurić Đuro, Jelena Gavrilović, Zala Đurić, Milutin Mima Karadžić i drugi na sceni FWJ izvešće evergrin muzičke numere iz filma „Ljubav i moda“ „ Devojko mala“, „Sonja“, „Ljubav ili šala“ …

Osim toga, svi zainteresovani mladi i talentovani dizajneri mogu da se priključe ovom događaju i da pokažu svetu svoj kreativni talenat. Ovaj događaj pruža odličnu priliku da se razviju, prošire svoje vidike i stvore nove veze sa iskusnim modnim profesionalcima. OC Jahorina podržava lokalne dizajnere i veruje u njihov potencijal sa željom da zajedničkim snagama izgrade jedinstvenu modnu scenu na Jahorini.

Kao posebnu nagradu i podsticaj, prvih deset prijavljenih dizajnera OC Jahorina vodi  na dvodnevni boravak na predivnoj Jahorini, gde će imati priliku da uživaju u VIP ulaznicama za ekskluzivne modne revije koje će biti prikazane tokom Fashion weekenda Jahorina 2023. Takođe, očekuju ih i ulaznice za koncert poznate estradne umetnice Senidah, kao i prateći sadržaji tokom ovog nezaboravnog događaja.

Svoje prijave možete poslati u inbox Instagram profila (@JahorinaFashionWeek) ili putem mejla na [[email protected]].

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.