Fantastičan trik s omekšivačem za koji sigurno niste znali: Iskoristite ga do poslednje kapi VIDEO

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 10:49

Fantastičan trik s omekšivačem za koji sigurno niste znali: Iskoristite ga do poslednje kapi VIDEO

Svi znamo da je glavna namena omekšivača da učini odeću mekšom i mirisnom i da ga stavljamo u veš mašinu prilikom pranja, ali da li ste znali za šta ga još možete iskoristiti? I, da, odlično "radi".

Svaka domaćica i praktična žena zna koliko joj znači kada jedan proizvod ima više primena u domaćinstvu, pa uštedi i novac i vreme, zato probajte i ovaj trik s omekšivačem koji je naišao na pozitivne reakcije na društvenim mrežama.

Iskoristite omekšivač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za brisanje fleka sa zida.

Sačuvajte praznu ili polupraznu flašu omekšivača i u nju sipajte malo tople vode, promućkajte, a potom ovom mešavinom i magičnom krpom prebrišite fleke na zidovima. Sačekajte da se osuše i imaćete potpuno čiste zidove.

Detaljnije pogledajte u video-snimku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.