(FOTO) Golišava na plaži pozdravila prvi dan leta: Elena Karić POKAZALA savršeno IZVAJANO TELO

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 15:19

(FOTO) Golišava na plaži pozdravila prvi dan leta: Elena Karić POKAZALA savršeno IZVAJANO TELO

Figura peščanog sata.

Dizajnerka Elena Karaman pre par meseci okončala je brak sa Jugoslavom Karićem. Par se razišao sporazumno, prodali su zajeničku kuću na Kosmaju, a Elena je nakon ovoga kupila novo imanje takođe na Kosmaju kako bi sagradila sebi novi dom. Gradnja kuće već je počela, kao i priprema voćnjaka. Dizajnerka od tada retko šta objavljuje na društvenim  mrežama i čini se da se potpuno posvetila ovom novom projektu.

Ipak, Elena je iskotistila priliku da juče pozdravi prvi dan leta na sebi svojstven način. Dizajnerka je pozirala u kupaćem kostimu na plaži neposredno pre zalaska sunca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.