FATALNA RUSKINJA: Ronaldo je VARAO, zbog Bredlija je plakala u javnosti, a ŠUŠKALO SE da je i ona bila NEVERNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 18:43

FATALNA RUSKINJA: Ronaldo je VARAO, zbog Bredlija je plakala u javnosti, a ŠUŠKALO SE da je i ona bila NEVERNA

Buran ljubavni život Irine Šajk.

Danima unazad spekulisalo se da li su Irina Šajk i Kanje Vesta, a slike nastale u francuskoj otkrivaju da su lepa manekenka i reper zaista zajedno.

Kanje Vest koji se trenutno razvodi od Kim Kardašijan, odveo je svoju novu devojku u Provansu, inače njegovo omiljeno mesto u Francuskoj.

Paparaci su par uhvatili tokom romantične šetnje, a nema sumnje da mnogi muškarci i te kako zavide reperu jer ljubi prelepu Ruskinju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kanye West and Irina Shayk are dating!

Kanye West rebounds with Irina Shayk as the pair are spotted on a romantic stroll in France on his 44th birthday

The pair, who have known each other for years, appeared to be comfortable around one another pic.twitter.com/FtfQ0iAmDG

— Lilian Chan (@bestgug) June 9, 2021

Pre Kanjea strani mediji su pisali da je Irina je bila u vezi sa Vitom Šnabelom, a paparaci su ih zimus čak i uslikali zajedno. Irina i Vito su u više navarata viđani zajedno, a milijarder je pre manekenke bio u vezi sa Demi Mur, Hajdi Klum, El Mekfirson, Amber Herd...

Pre Vita, Irina je bila verena za Bredlija Kupera. Par je započeo romansu 2015. godine tokom koje su dobili ćerku Lenu De Senu.

A post shared by BRADLEY COOPER (@bradleycooper.ok)

Razlog zašto mnogi nisu verovali da će Irina i Bredli ikada više biti u dobrim odnosima i pored toga što bivši par ima dete, jeste veliki skandal koji je pratio njihov razlaz, odnosno njegova navodna afera sa Lejdi Gagom.

Dokaza za to nije bilo, ali se pričalo da su se on i pevačica zbližili na snimanju njegovog rediteljskog debija "Zvezda je rođena" u kojem je ona igrala glavnu ulogu. Njihov zajednički nastup na dodeli Oskara 2019. u Los Anđelesu kada je nagrađena numera iz ovog filma, ocenjen je kao brutalna nemarnost prema Irini, koja je sedela u prvom redu, dok su njen tadašnji verenik i Gaga nastupali.

Niko od njih nikada nije potvrdio ove navode, a Bredli i Irina su danas u sjajnim odnosima o čemu svedoče i nedavne paparaco slike nastale na ulicama Njujorka.

Pre Bredlija, Irina je bila u vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom. Iako su mnogi verovali da će par otići pred oltar, došlo je do raskida. Bilo je raznih tračeva i glasina o razlozima za raskid, koji nikada nisu potvrđeni, a strani mediji su pisali da je okidač bilo fudbalerovo neverstvo.

A post shared by Cristiano Ronaldo Fanpage (@cristiano_ronaldo_fanpage_1985)

- Irina je dobijala poruke od nepoznatih žena, koje su tvrdile da su bile sa Kristijanom. Kada je uzela njegov telefon da proveri, našla je na desetine poruka. Proverila je brojeve i shvatila da su žene sa različitih krajeva sveta - žive na svim mestima u kojima je Ronaldo igrao za Real Madrid. On je pokušao da se izvuče, ali je na kraju priznao da ih zna, ali da se samo dopisivao sa njima - otkrio je 2015. izvor za "Mirror" koji je želeo da ostane anoniman.

Dugo su kružile glasine da je Ruskinja bila u vezi i sa 50 godina starijim Sepom Blaterom, nekadašnjim predsednikom FIFA-e. Tračevi o njihovoj navodnoj romansi počeli su kada je postalo očigledno da je ona nova izabranica Kristijana Ronalda. Španski mediji tu temu nisu puštali na miru mesecima, a Irina je sve vreme demantovala bilo kakvu vezu s 83-godišnjakom.

This Day In Sports:

1883 - First night baseball under lights, in Fort Wayne, IN.

2010 - Ken Griffey Jr. retires from MLB at age 40.

2015 - FIFA President Sepp Blatter announces his intention to resign amidst an FBI-led corruption investigation#MLB @MLB #FIFA @FIFAcom pic.twitter.com/N5Q7w5jHvN

— WMWSports (@WMWSports) June 2, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.