Evo zašto bi trebalo da nabavite paletu najrazličitijih senki

Izvor: Lepota i zdravlje, 09.Jan.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto bi trebalo da nabavite paletu najrazličitijih senki

Beauty eksperti savetuju da svaka žena koja voli make up treba da nabavi paletu senki sa različitim nijansama. Foto: Guliver/Splashnews Ukoliko planirate da obnovite svoju šminuku i kupite nove senke, beauty eksperti savetuju da odaberete paletu sa velikim izborom nijansi pre nego pojedinačne mono-senke. A tu je pet argumenta u prilog ovog izbora. 1. Troškovi Paleta sa velikim izborom senki uvek će vas koštati manje od pojedinačnih senki u svim nijansama koje se nalaze u paleti. Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << i… Tehnike šminkanja koje morate savladati 2016. godini 2. Sposobnost da eksperimentišete Ako mislite da ste našli svoju boju senke, i uvek je kupujete, lišavate sebe prilike da najzad probate nešto novo. Kupite paletu i druge boje će vam omogućiti da eksperimentišete. Foto: Guliver/Splashnews 3. Nijanse senki Profesionalni make up umetnici savetuju da odaberete ove senke jer u paleti postoji nekoliko nijansi svake boje, tako da su šanse da pogrešite minimalne. 4. Senka kao ajlajner ili hajlajter U paleti postoji tamnija nijansa braon senke (crne, grafitne, tamno kaki), koje se mogu koristiti kao ajlajneri. Primenite tamne senke na trepavicama finom ugaonom četkicom ili ivicom sunđera. Najsvetlija boja u paleti može igrati ulogu hajlajtera, možete ih staviti na unutrašnji ugao oka i ispod obrve, na najvišoj tački obraza i iznad gornje usne. Pročitajte i… Počinje sezona žurki: Evo kako da vam šminka traje cele večeri Foto: Guliver/Splashnews 5. Uštedite prostor Zamislite koliko prostora će vam zauzeti desetak novih mono senki i koliko samo dve paleta sa senkama. Pored prostora koji ćete uštedeti, ove nijanse su zajedno na jednom mestu i nećete ih izgubiti.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Evo zašto bi trebalo da nabavite paletu najrazličitijih senki

Izvor: Svet, 09.Jan.2016

Beauty eksperti savetuju da svaka žena koja voli make up treba da nabavi paletu senki sa različitim nijansama.. Foto: Guliver/Splashnews.. .. Ukoliko planirate da obnovite svoju šminuku i kupite nove senke, beauty eksperti savetuju da odaberete paletu sa velikim izborom nijansi pre nego pojedinačne...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.