Evo kako izgleda SAMANTA iz serije Seks i grad u SEDMOJ DECENIJI! Pojavila se na premijeri u šljokicama i DUBOKOM DEKOLTEU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 16:48

Evo kako izgleda SAMANTA iz serije 'Seks i grad' u SEDMOJ DECENIJI! Pojavila se na premijeri u šljokicama i DUBOKOM DEKOLTEU

Kim Katral bila je zvezda na premijeri 'O mom ocu'

Glumica Kim Katral (66), koja se proslavila ulogom Samante u seriji "Seks i grad", pojavila se na premijeri filma 'O mom ocu' u Nju Jorku.

Ona je zablistala u kombinezonu koji je bio sav od šljokica, a svi su gledali u njen duboki dekolte.

Glumica Kim Katral proslavila se ulogom u seriji „Seks i grad“ gde je glumila legendarnu Samantu.

Ona je mnogima bila omiljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << junakinja, a njene replike i danas mnogi citiraju na društvenim mrežama. Zato su se brojni obožavaoci Samante razočarali kada su čuli da kim Katral neće glumiti u nedavno snimljenim i prikazanom nastavku ove serije pod nazivom „I tek tako“.

Glavni okidač svakako su bili njeniloši odnosi sa Sarom Džesikom Parker, koja je u seriji glumila keri Bredšo.

Kim je jedna od retkih glumica Holivuda koja nije radila estetske intervencije na sebi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.