Evo kako da vam POŽUTELI JASTUCI BUDU BLISTAVO BELI: Ovako ćete ukloniti sve bakterije i nečistoće

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 14:45

Evo kako da vam POŽUTELI JASTUCI BUDU BLISTAVO BELI: Ovako ćete ukloniti sve bakterije i nečistoće

Trik koji treba da znate

Žute fleke na jastucima nastaju usled našeg znojenja ili pljuvačke koju ispuštamo u snu, i zbog njih jastuk izgleda neugledno čak i kad je nov. Ali postoji način da se rešite tih mrlja.

Osim što ćete se rešiti svih nečistoća, nestaće i bakterije.

Soda bikarbona, kao univerzalni pomagač u domaćinstvu, odlično će se pokazati i u ovoj situaciji, pa prvo možete da pokušate da žute mrlje sa jastuka istrljate njom. A postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i još jedan recept.

Treba vam jedna šolja deterdženta za pranje i mala količina izbjeljivača. Ubacite jastuke u mašinu i podesite mašinu tako da pusti što topliju vodu. Kada mašina završi ciklus, trebalo bi da dobijete potpuno bele jastuke.

A ukoliko i dalje ima par tvrdokvornijih mrlja, pomešajte jednu šolju sirćeta sa pola šolje hladne vode. Utrljajte to u mesto sa flekom i pustite da odstoji 30 minuta, pa isperite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.