Evo kako da te ne bole noge od štikli

Izvor: Savršena.com, 10.Sep.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako da te ne bole noge od štikli

Najviše mrzite to što gde god da krenete u štiklama morate da nosite ravnu obuću da biste se u jednom trenutku preobuli. A šta kažete da isprobate ovaj trik?
Kako da nosite cipele s visokom potpeticom i pritom izbegnete neprijatnosti i bol u nogama, jedno je od ključnih ženskih pitanja kad je reč o modi.
Kaže se kako žena za lepotu i eleganciju treba malo stisnuti zube i trpeti. Te uzrečice s kojom se ne bi svi složili, verovatno ste se i sami setili svaki put kad ste u >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << svojim omiljenim štiklama nažuljali stopala ili trpeli nesnosnu bol.
Već zasigurno znate da silikonski jastučići za cipele s visokom petom dosta pomažu. Napravljeni od silikonskog gela, stavljaju se u prednji deo cipele da noga ne bi klizila prema napred pa da biste izbegli bolne tabane i nastajanje žuljeva. Takođe možete isprskati stopala suvim šamponom kako ne bi klizila napred.
Ali ovde vam predlažemo nešto drugo…
Vašim mukama je došao kraj jer rešenje itekako postoji!
Radi se o triku za koji vam je potreban flaster ili medicinski selotejp.
Zalepite, odnosno spojite treći i četvrti prst (ako brojite od palca) flasterom ili medicinskim selotejpom i spremni ste za izlazak!
Zašto ovo deluje? Ovaj trik je utemeljen na medicinskoj teoriji – između dva gore spomenuta prsta skriva se živac koji stvara bol u nogama.
Kad se prsti zalepe, manji je pritisak na tom živcu što donosi lakše podnošenje visokih potpetica.
Naravno, ovaj trik nemojte da izvodite ako imate otvorene cipele i ni u kom slučaju nemojte prečvrsto da zalepite prste!
The post Evo kako da te ne bole noge od štikli appeared first on Savršena.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.