Evo KAKO  da savršeno OČISTIŠ dušek od ŽUTIH MRLJA: Potreban ti je samo jedan proizvod!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 08:49

Evo KAKO da savršeno OČISTIŠ dušek od ŽUTIH MRLJA: Potreban ti je samo jedan proizvod!

Mrlje na dušeku su neizbežne, bez obzira koliko se trudili da očuvamo površina kako bi ostala čista i bela.

Ona će vremenom požuteti od znoja i ulja koja lučimo tokom noći. Ali jedna žena tvrdi da je pronašla najbolji način za čišćenje dušeka, a potreban ti je samo jedan proizvod, tablete za čišćenje zubne proteze, prenosi "The Sun".

Tako je jedna Australijanka podelila fotografije pre i posle čišćenja na Fejsbuku i pohvalila se sjajnim rezultatima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Dušek je bio prekriven žutim i smeđim mrljama, ali uspela je da ih očisti ovim neobičnim proizvodom.

Otkrila je da je rastopila dve tablete za čišćenje proteza u 250 mililitara vode, a zatim je sprejem nanela rastvor na dušek i fenom za kosu sve to dobro osušila.

Dodala je da je nekoliko puta ponavljala postupak zbog par tvrdokornih mrlja. Sa tako sjajnim rezultatima, nije ni čudo što su korisnici društvenih mreža bili oduševljeni.

"Sjajno! Idem odmah ovo da probam", "O Bože! Ovo je fantastično! Moram da probam", nizali su se komentari na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.