Egipatska glumica ima korene iz Crne Gore  zaludela je pola sveta FOTO

Izvor: B92, 04.Feb.2022, 13:11

Egipatska glumica ima korene iz Crne Gore " zaludela je pola sveta FOTO

Megan Markl (40) se proslavila ulogom Rejčel Zejn u seriji "Odela", a sada ista serija dobija svoju arapsku verziju, u kojoj će njen lik igrati Tara Emad (28).

Ova prelepa žena je osvojila 2010. titulu Miss Teen Egipta 2010. godine i od tada njena karijera ide uzlaznom putanjom.

Tarin otac je iz Egipta, dok joj je majka poreklom iz Crne Gore, piše Dejli mejl. Rođena je u Kairu, a modelingom se počela da bavi sa samo 14 godina. Internacionalnu karijeru je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počela da gradi malo kasnije i u TV šouu 'Zay El Ward'. Istakla je da joj je "bio ponuđen internacionalni ugovor dok je iša u srednju školu, ali je smatrala da je obrazovanje prioritet". Džepna Venera savršenog tela poručuje: "Nabavite malu trambolinu i skačete"

Bila je na naslovnim stranama magazina, radila je brojne editorijale za "El", "Vog", "Kosmopoliten" i druge časopise.

Pored toša što se bavi modelingom, Tara je i uspešna glumica – igrala je u mnogim egipatskim serijama, a rekla je da su joj "Šarliz Teron i Merili Strip glumački uzori".

Krase je duga i negovana kosa i savršen ten, a govoreći o tajnama lepote, Tara je spomenula i majku, koja ju je naučila da kockica leda čini čuda:

"Kada sam umorna ili dođem sa zahtevnog snimanja, iskoristim kocku leda, da osvežim lice", rekla je za lokalne medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.