EKSPLOZIJA STRASTI! 5 kreativnih poza za BRZINSKU AKCIJU koja će biti ugodna i na plus 30

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 22:54

EKSPLOZIJA STRASTI! 5 kreativnih poza za BRZINSKU AKCIJU koja će biti ugodna i na plus 30

Uz malo dodira do puno strasti

Prvi toplotni talas naterao nas je da skinemo višak odeće i rashladimo se u udobnosti klimatizovanih prostorija. Istraživanja su pokazala da smo tokom leta malo nervozniji, ali generalno srećniji i da visoke temperature pridonose povećanju se*sualne želje.

Uživamo li zaista u se*su tokom leta više nego tokom hladnijih meseci? Nauka kaže da je ova tvrdnja istinita, a da su za to "krivi" fermoni, prirodne hemikalije koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izlaze kroz znoj i zbog kojih nam partner deluje privlačnije nego preko zime.

Ako vas vrućine potaknu na se*saulne aktivnosti, isprobajte ove letnje poze za brzinski se*s koji će biti ugodan i na plus 30.

Ako ste trenutno na moru, iskoristite čari plaže kako biste doživeli nove se*sualne avanture. Ležaljke su omiljena stvar za odmaranje i hvatanje preplanule boje tokom dana, a kad padne mrak, možete ih iskoristiti za nezaboravan se*s. Vođenje ljubavi na ležaljci kreativno je, zabavno i romantično, posebno ako uhvatite zalazak sunca.

Za pozu "lavice koja se izležava" podesite ležaljku u sedeći položaj. Muškarac leži na leđima raširenih nogu, a žena leži na stomaku, između njegovih nogu. On će uživati u ovoj pozi zbog ženske dominacije, a ona jer će moći kontrolisati brzinu, dubinu i ugao prodiranja. Ova poza savršena je za letnje vrućine jer će zbog direktne stimulacije klitorisa se*s biti brzo gotov, a o njemu ćete pričati danima.

Ovo je još jedna odlična poza u kojoj će vam pomoći udobna ležaljka na plaži. Ova poza je slična klasičnoj doggy pozi. Spustite ležaljku. Žena se treba spustiti na kolena i dlanove, kao kod klasične doggy poze, a muškarac treba kleknuti iza nje. Istraživanja su pokazala da je ovo poza koja najviše uzbuđuje muškarce.

Se*sualni terapeuti savetuju da led umotate u peškir za plažu, a preko njega stavite jastuk i tako pripremljenu "igračku za se*s" stavite ispod stomaka. Improvizovana "klima" se*s će napraviti još ugodnijim.

Za ovu inovativnu se*s-pozu trebaće vam bazen ili jacuzzi. Muškarac treba stati u bazen leđima čvrsto naslonjenim na rub. Žena bi mu trebala okrenuti leđa, rukama se uhvatiti za suprotni rub bazena, a ostatak tela trebao bi joj plutati, kao da pliva. Muškarac bi je trebao uhvatiti za bokove i "odraditi posao".

Ova poza je apsolutni letni hit jer omogućuje stimulisanje G-točke, a muškarci je smatraju jako privlačnom, što će ovu pozu pretvoriti u quickie savršen za vrele letne noći.

Za ovu pozu trebaće vam peškir za plažu. Savršena je za parove koji više vole voditi ljubav, a karakterizira je mogućnost maženja, gledanja u oči i strastvenog ljubljenja. Muškarac treba zauzeti pozu identičnu onoj kada klekne da zaprosi devojku. Dakle, jednom nogom je na kolenu, a drugom na stopalu. Žena treba svoju nogu prebaciti preko njegove (one kojom stoji na stopalu), a drugu nogu treba postaviti na koleno.

Ova poza idealna je za vruće dane jer vaša tela imaju minimalni kontakt. Za ovu kreativnu pozu takođe će vam trebati bazen. Žena se treba rukama uhvatiti za rub bazena, a muškarac treba stati iza nje. Osim bazena, za ovu pozu dobro će doći krevet ili sto.

Se*sualni terapeut Čarli Glikman ističe da je ova poza nastala na dvorišnim roštilj-druženjima kad bi se partnerima pobudile strasti pa su brzinski hteli zadovoljiti se*sualne apetite dok se ekipa zabavlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.