Džulija Roberts: Ne mislim da sam seksi, oduvek sam bila muškobanjasta

Izvor: Lepota i zdravlje, 11.Avg.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džulija Roberts: Ne mislim da sam seksi, oduvek sam bila muškobanjasta

Uprkos tome što je je četiri puta bila proglašena najlepšom ženom sveta u magazinu “People”, Džulija Roberts priznaje da nikada nije smatrala da je njen izgled seksi.

Mislim da sam oduvek bila među muškobanjastim devojkama. Na primer, nikada nisam bila izabrana u ‘top 5 najseksi glumica u bikiniju’“, rekla je glumica za magazin “InStyle”.

Kada sam bila mlađa mislila sam kako sam ja najlepša, a ne Hali Beri, ali ona zapravo jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << lepša“, priznala je Džulija.

Glumica je očigledno pobedila egocentrizam svoje mladosti, a obe glumice su na kraju krajeva dobitnice Oskara za najbolju glumicu, tako da je svaka na dobitku!

Izvor: Mondo

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Julia Roberts: Drago mi je što ne govore da sam lepa!

Izvor: Tracara.com, 11.Avg.2014

Drago joj je što je nema na listama najlepših glumica   Glumica Julia Roberts već godinama izbegava medije – njeni intervjui na godišnjem nivou mogu se prebrojati na prste jedne ruke. Kada je magazin InStyle u pitanju, uvek napravi izuzetak, a zanimljivo je da joj je ovo tek šesta naslovna...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.