Dženifer Lopez nosi hit čizmice koje stalno viđamo i na našim ulicama FOTO

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 15:23

Dženifer Lopez nosi hit čizmice koje stalno viđamo i na našim ulicama FOTO

Glamurozno izdanje je zamenila ležernim i napravila još jednom pun pogodak.

Dženifer Lopez ovih dana ima puno razloga za slavlje. U ljubavi je srećna i ispunjena, njen novi album i film "This Is Me... Now: A Love Story" ugledali su svetlost dana, a već danas će premijerno biti prikazan i njen dokumentarac "The Greatest Love Story Never Told".

U dokumentarcu priča o svom dve decenije dugom putu do vrha muzičke scene, ali i o pravoj ljubavi sa Benom Aflekom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njenim suprugom koji se takođe pojavljuje u ovom filmu čija je premijera 27. februara na platformi Prime.

Dženifer i Bena su paparaci koji ih u stopu prate ovih dana uhvatili u Los Anđelesu prilikom izlaska iz jednog restorana u kojem su ručali.

Izgledali su poput zaljubljenih golupčića, nisu se odvajali jedno od drugog, a nisu mogli ni da obuzdaju strasti, pa su "pali" i strasni poljupci.

Latino diva je bila ležerno obučena, kao i njen dragi, a umesto visokih potpetica i neudobne obuće nosila je trenutno najpopularnije "Ugg" čizmice s platformom, koje su popularne i na ulicama Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Objavljen novi dokumentarac Dženifer Lopez: Aflek nikad iskrenije o alkoholizmu VIDEO

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 09:03

Dugo očekivani dokumentarac Dženifer Lopez, "The Greatest Love Story Never Tell", koji prati razvoj odnosa između nje i Bena Afleka, ispunjen je iskrenošću o njihovoj vezi...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.