Dva puta ga je prosila, tek posle 33 godine mu je konačno rekla da - u tajnosti FOTO

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 19:02

Dva puta ga je prosila, tek posle 33 godine mu je konačno rekla "da" - u tajnosti FOTO

Iako su zajedno više od tri decenije, do tajnog venčanja je došlo tek nedavno.

Ričard Kurtis (66), slavni britanski scenarista i producent brojnih filmova, među kojima su "Love Actually" i "Notting Hill", i voditeljka Ema Frojd (61), konačno su se venčali nakon što su 33 godine proveli zajedno.

Uz to su imali dva pokušaja veridbe, kada je voditeljka oba puta zaprosila svog emotivnog partnera, ali - neuspešno. Prvi put ju je on odbio, a drugi je prespavao. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ema je tek nedavno slučajno javnosti otkrila da su u braku, i to prilikom intervjua kada se "izlanula", a izvori za britanski "The Sun" kažu da je priznala da su u braku četiri nedelje.

I Ričard je na jednom događaju uočen sa zlatnom burmom na ruci, koju je, navodno, stalno "vrteo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.