Dovoljno je da znaš OVAJ trik i nikada nećeš pogrešiti pri odabiru brushaltera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dovoljno je da znaš OVAJ trik i nikada nećeš pogrešiti pri odabiru brushaltera!

Lakše je nego što misliš...

Kupovina farmerki i brushaltera su dve najveće šoping muke većine žena.

Retko ko zna KAKO je Džulija dobila ulogu u filmu "Zgodna žena"! I mi smo se iznenadili

I dok se kod farmerki sve uglavnom svodi na odabir laskavog modela u kojem nam zadnjica ili noge neće izgledati preveliko, kada je reč o brusevima, problemi su mnogo stvarniji jer mnoge žene uopšte ne znaju svoj tačan broj, pa najčešće bace novac na potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogrešan model.

LAŽ JE DA SAM POSLALA POKLON POMIRENJA! Sara Džesika Parker OTKRILA DETALJE SUKOBA sa Kim Katral!

Ipak, postoji jedan vrlo jednostavan trik uz koji više nikada nećete pogrešiti pri kupovini grudnjaka i uštedećete novac. Većina žena radi jednu te istu grešku kada isprobava grudnjak u kabini, zbog čega se kući vrate s potpuno lošim modelom.

Naime, umesto da kupite brus koji možete da zakopčate na poslednjoj kvačici, trebalo bi da izaberete model koji pri isprobavanju možete zakopčati samo na najopuštenijoj kvačici. Svaki brushalter će se s vremenom rastegnuti, što od nošenja, što od pranja, a tada ćete ga jednostavno zakopčati na sledećoj kvačici i tako sve dok se potpuno ne raširi.

Tako će vam svi grudnjaci trajati mnogo duže, a osim što ćete uštedeti novac, u grudnjaku koji vam savršeno pristaje i vaše će grudi izgledati mnogo bolje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.