Dopuštam ćerki (7) da se ŠMINKA SATIMA. Šta je loše u tome? Ove majke zgrozile su svet svojim načinom vaspitanja, ali NE ODUSTAJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 07:58

"Dopuštam ćerki (7) da se ŠMINKA SATIMA. Šta je loše u tome?" Ove majke zgrozile su svet svojim načinom vaspitanja, ali NE ODUSTAJU!

Mnoge će ovo razbesneti!

Harijet Parkinson ne propušta ni jedan video snimak šminkanja na Tik Toku, pokušava da izvede svaki korak koji napravi osoba u videu i veoma je vešta u tome. Ništa od toga ne bi bilo čudno, da Harijet nema samo sedam godina.

- Harijet obožava šminku. Bolja je u nanošenju senki od mene. Gleda tutorijale, pauzira ih i kopira ono što rade u videu. Ja joj stavim maskaru, jer se brinem da se ne ubode u oko, ali ona sama stavlja karmin, konturiše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lice i boji obrve - objašnjava njena majka Natali (39).

Jedna druga majka, Kejti Pirs, prošle nedelje je izazvala buru na Instagramu kada je podelila sliku svoje ćerke Bani (6) sa šminkom i veštačkim trepavicama na licu. Objavu je lajkovalo 15.000 ljudi, dok su pratioci diskutovali da li je Kejti dobar roditelj.

Harijet se šminka još od prošlog Božića, a njena majka često je na udaru kritika zbog toga.

- Ne dozvoljavam joj da izađe iz kuće našminkana, ali stavljam fotografije na Fejsbuk. Ljudi su kritikovali govoreći da devojčice treba da budu devojčice, a prijatelji su mi rekli da nikada ne bi dozvolili svojoj deci da se šminkaju sa sedam godina. Ali, ona je moje dete i znam je bolje od svih - pravdala se Natali.

Njen otac, koji ne živi sa Harijet, slaže se sa majčinim izborom.

"Misli da je ružna"

Još jedna devojčica, Popi Holand (11) uživa u ritualima lepote koji koštaju 700 funti godišnje.

- Neće izaći iz kuće bez toga, treba joj više vremena da se spremi, nego meni - kaže njena majka Ebi (32).

Ova devojčica ima pozamašnu kolekciju šminke i garderobe, nosi veštačke nokte i svakih osam nedelja farba trepavice i obrve.

- Stalno me pita: "Mama, da li sam ružna?" Objašnjavam joj da joj nije potrebna šminka da bi izgledala lepo, ali ona misli da jeste. Nadam se da će prerasti tu fazu – kaže Ebi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.