Donatela Versaće počastila SRPSKU manekenku - Skupoceni pokloni stigli PRAVO iz Milana

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 19:07

Donatela Versaće počastila SRPSKU manekenku - Skupoceni pokloni stigli PRAVO iz Milana

Poklon za srpsku manekenku poslala je lično Donatela, a o vrednosti luksuznog paketa ne prestaje da se spekuliše.

Sofija Milošević poznata srpska manekenka svakako živi život na kojem bi joj mnogi pozavideli. Srećno je udata za našeg fudbalera Luku Jovića, a iz dana u dan ne prestaje da uživa u raskoši i to deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Sadržaj koji objavljuje su neretko ekskluzivni restorani, skupoceni dizajnerski komadi garderobe kao i luksuzni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komadi nakita. Naravno

Sofija pored toga što uživa, naporno i radi. Ona je nedavno podelila sa svojim pratiocima da će uskoro ponovo prošetati Milanskom Modnom pistom.

Međutim, danas je svoje pratioce šokirala poklonom koji je stigao direktno na njenu adresu.

Ipak ovoga puta se ne radi o nekom skupocenom komadu koji je poručila. Na sledećem storiju manekenka je otkrila da se radi o poklonu koji joj je lično kreatorka Donatela Vrsaće poslala. Kao dokaz tome Sofija je objavila i pismo sa posvetom koje joj je Donatela uputila.

Kreatorka je Sofiji poželela dobrodošlicu u Milano, a ona se javno zahvalila.

Odmah nakon ovih storija publika je počela nagađati koja je vrednost ovog poklona. Međutim, ubrzo se proširila vest da je cena štikli vrtoglavih 1.000 dolara.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.