Dobar san je najveće malo životno zadovoljstvo

Izvor: S media, 06.Jan.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar san je najveće malo životno zadovoljstvo

Jedna anketa obavljena u Velikoj Britaniji u kojoj je učestvovalo 3.000 ljudi, pokazala je da je dobro prospavana noć nakon napornog dana najbolje od svih malih životnih zadovoljstava.

Na drugom mestu top liste 20 najboljih sitnih zadovoljstava je pronaći novac u džepu, a na trećem je maženje u krevetu.

Plakati od smeha je na četvrtom mestu, dugo jutarnje izležavanje na petom, spavanje u čistoj posteljini na šestom, obavljanje nekog dobrog posla na sedmom, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nasmejati nekoga na osmom, ponovo uspostaviti kontakt sa starim prijateljem na devetom i smejati se prošlim događajima na desetom mestu.

Slede nedeljni ručak sa porodicom (11), dobiti kompliment (12), ispijati topli napitak šćućuren na kauču (13), otkriti da smo oslabili koji kilogram (14), doručkovati u krevetu (15), probuditi se misleći da treba ići na posao i onda shvatiti da je vikend (16), ugledati osmeh nepoznate osobe na ulici (17), prelistavati stari album sa slikama (18), častiti se hranom za poneti (19) i uživati u prvim snežnim pahuljama (20).

Anketu je naručila jedna kompanija koja se bavi proizvodnjom supa u kesicama, a tri najbolja mala životna zadovoljstva biće navedena na ambalaži njenih proizvoda, preneli su lokalni mediji.

Izvor: Tanjug

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.