Devojka kojoj je pukao film: Ne, neću da spavam s tobom

Izvor: B92, 09.Jan.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka kojoj je pukao film: "Ne, neću da spavam s tobom"

"Nekada sam bila voditeljka malog televizijskog kanala. Nije dugo trajalo, ali tamo sam upoznala Džona", počinje besnu ispovest Šina Šarma.

Džon i ja smo bili vezani kao sijamski blizanci. Stalno smo pričali jedni drugima o našim iritantnim porodicama, ručali smo svaki dan, blejali na stepeništu ispred firme dok su svi ostali radili obične, kancelarijske pauze. Bilo smo baš bliski. Jedne hladne, ali sunčane nedelje Džon me pitao da mu pravim društvo dok kupuje kaput. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Šoping i druženje? Odmah sam pristala.

Brzo smo i našli savršen model i izašli iz radnje veseli i zadovoljni. Nismo napravili ni tri koraka van radnje, zaklonio mi je put, tako da sam stajala uza zid između dva izloga.

"Šina, mislim da si predivna", rekao mi je. O, ne. Znala sam kuda ovo vodi.

"Da li ti je ikada palo na pamet da bismo mogli da budemo više od prijatelja. Ja bih to stvarno voleo. Ne moraš da mi odgovoriš odmah, samo razmisli", izjavio je Džon.

Poljubio me u obraz, pustio mi ruku i otišao.

Ne mogu da kažem da nisam primetila da se Džonu sviđam. Nisam glupa. Videla sam znake. Spremala sam se za ovakvo priznanje. Džon nije bio moja ideja savršenog dečka. Nije bio moj tip. Nije me privlačio i bio je previše arogantan za moj ukus.

Sutradan na poslu smogla sam snage da mu kažem da nisam zainteresovana. Džon je bio miran tip, mislila sam da će tako i reagovati. Nije.

Prsao je. Bio je neprijatan prema meni i optužio me da sam ga zavlačila. Bila sam u šoku. Sve vreme sam bila samo prijateljski nastrojena prema njemu.

Mesec dana nakon našeg sastanka dao je otkaz na TV stanici i tako smo od instant prijatelja postali instant neprijatelji.

Kada bih morala da nabrojim koliko puta sam se opekla jer sam se družila sa muškarcima ponestalo bi mi i prstiju na nogama i rukama. Volim da pričam. Volim da se družim. Prijatna sam.

Jedina uspešna muško - ženska prijateljstva koja sam imala bila su sa kolegama ili sa tipovima koji su gej. Skoro svi ostali tipovi sa kojima sam imala kontakt bi shvatili naš odnos pogrešno.

Optužili bi me da ih zadirkujem, da sam zbunjena, da neću da dam srce "dobrom dečku", da, tako su sebe nazivali. Nijedno prijateljstvo ne bi opstalo.

Koleginica koja sedi pored mene se kune da muško - ženska prijateljstva mogu da uspeju. To nije moje iskustvo.

Što se mene tiče, muškarci su uvek imali neki motiv kada su bili bliski sa mnom.

Svim tim tipovima koji su uvek mislili da sam pristojna sa njima samo zato što želim vezu ili seks - možda, samo možda ste precenili svoju vrednost - i potcenili moju", poručuje žena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.