Device su u sjajnoj formi, a Ovan treba da izbegava situacije koje ga zamaraju

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Apr.2017, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Device su u sjajnoj formi, a Ovan treba da izbegava situacije koje ga zamaraju

Foto: Pixabay OVAN Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike, potrebno je da se pravilno organizujete u sprovodjenju svojih ciljeva. Nemojte dozvoliti da se neko suprotstavlja Vašim idejama ili da Vas ometa u poslovnim planovima. Postoje različite nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Medjutim, novom raspravom ništa značajno ne rešavate. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju. BIK Ponekad je teško ostvariti poslovnu ravnopravnost, stoga nemojte insistirati >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << na stvarima koje ne mogu da zažive u realnosti. Stepen poslovnog uspeha zavisi od pravilne procene i izbora taktike koju primenjujete prema saradnicima. Za sada vešto korisite svoje zavodničke sposobnosti na različitim stranama. Partner ne može da odoli pred Vašim šarmom. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane. BLIZANCI Neko pokušava da Vam nametne svoja pravila u poslovanju, ako ste dovoljno snalažljivi nećete dozvoliti da uspeh iznenada ode u pogrešne ruke. Budite kategorični u svojim zahtevima pred saradnicima. Porodica i bliska osoba imaju dovoljno poverenja u Vaše sposobnosti, stoga učinite sve što je potrebno da ispunite njihova očekivanja. Sugestija: Upotrebite svoju inteligenciju i sačuvajte prisebnost duha.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za 9. april

Izvor: OkRadio.rs, 09.Apr.2017, 07:04

Pred vama je horoskop za nedelju 9. april. Sa srećom. OVAN Vaša osnovna prednost je u tome što saradnici nemaju dovoljno znanja, iskustva ili hrabrosti da Vam se suprotstave. Ipak, uspeh u poslovno-finansijskom smislu ne donosi veliko olakšanje u porodičnom zivotu ili u odnosu sa bliskom osobom....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.