Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 11:00

"Dete NIJE POTREBNO SVETU!" Glumac slomio mreže, NE ŽELI DECU sa suprugom, stoje na putu uspeha i životnog užitka

Smatra da je život ovako daleko jednostavniji.

Set Rogan progovorio je o svom izboru da ne postane otac i vrlo srećnom braku sa suprugom Lorin Miler, sa kojom se venčao 2011. nakon sedam godina veze.

Nakon što su ga upitali bi li možda bio srećniji kad bi imao decu, 40-godišnji glumac je rekao da to ne misli, kao i da je baš ta odluka pomogla da uspe u Holivudu.

- Sada mogu iskreno reći: "Hvala Bogu što nemamo decu. Supruga i ja puno više uživamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer nemamo decu. Imam takav utisak gledajući ljude koji imaju decu. Neki ljudi žele decu, neki ne, to je tako", izjavio je.

Tvrdi da zbog roditeljstva ne bi mogao raditi sve što voli.

- Mi subotom ujutro ležimo u krevetu i goli gledamo filmove. Da imamo decu, to ne bismo mogli raditi. Ne postoji niko kome dete pruža toliko radosti koliko nama pruža život bez dece - dodao je.

- Možemo raditi što god želimo, u naponu smo snage, pametniji smo nego što smo ikad bili, razumemo se više nego ikad i vodimo životni stil koji nam prija. Ne moramo odgajati dete koje svetu nije potrebno - zaključio je u podkastu "The Diary of a CEO".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.