Detalj u sobi sinova Mirka Šijana ODUŠEVIO PRAVOSLAVCE: Zavirite u poseban kutak u porodičnoj vilu u Surčinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 10:19

Detalj u sobi sinova Mirka Šijana ODUŠEVIO PRAVOSLAVCE: Zavirite u poseban kutak u porodičnoj vilu u Surčinu

U porodici neguju tradicionalne vrednosti.

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, je pre par meseci renovirao vilu u Surčinu gde sada uživa sa suprugom Bojanom, sinovima i majkom.

Mirko i Bojana imaju dva sina, Zorana i Vukana. Ponosni roditelji su se potrudili da naprave "mali raj" u porodičnoj vili i da sve obezbede svojim naslednicima.

Na društvenim mrežama je osvanula fotografija na kojoj se vidi kako se Mirkov sin igra u svojoj sobi, glumeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da radi u prodavnici.

Ono što je svima privuklo pažnju je detalj koji se nalazi na polici u dečijoj sobi. U pitanju su ikone koje stoje ispod imena dece na zidu.

Podsećamo, Mirko i Bojana su pre nego što su postali roditelji po drugi put, renovirali sprat u porodičnoj vili.

Goca Božinovska nije želela da se meša u njihove odluke, ali im je pomogla oko enterijera. Štaviše, ona je u svom delu nekretnine preuredila kutak za unuče.

Srbija Danas/Društvene mreže/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MIRKO ŠIJAN POKAZAO DEČJU SOBU U VILI U SURČINU Sin Goce Božinovske opremio sve za sinove, na zidovima imena dečaka i IKONE (FOTO)

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

Mirko Šijan iz braka sa Bojanom Rodić dobio je dvojicu sinova - Zorana i Vukana, te na svojim mrežama neretko deli trenutke sa porodicom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.