Desetominutni trening Kejti Danlop: Ojačajte trbušnjake uz ove vežbe (video)

Izvor: Lepota i zdravlje, 11.Jun.2020, 11:36

Desetominutni trening Kejti Danlop: Ojačajte trbušnjake uz ove vežbe (video)

Nemate vremena za uobičajeni trening od sat vremena, a ne želite da se odreknete vežbanja? Rešenje su desetominutne vežbe koje vam otkriva Kejti Danlop, idejni tvorac Love Sweat fitnesa. Ne samo što je program vežbi osmislila tako da bude kratak i efikasan, već ćete ove vežbe moći da radite bilo gde. Dovoljna vam je prostirka ili strunjača i ovaj trening u trajanju od 10 minuta uspešno ćete odraditi i u svojoj dnevnoj sobi. (Pročitaj: Zbog ovih vežbi Hilari Svonk je u savršenoj formi >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << (video)) Side Bridge (bočni most) Levu ruku i levu potkolenicu oslonite na pod. Desnu nogu ispravite, a ruku (desnu) ispružite iznad glave. Primičite desni lakat desnom kolenu dok se ne dodirnu. Spustite bokove na pod da biste se vratili na početak. Uradite ovu vežbu 15 puta, a zatim se okrenite na drugi bok i ponovite 15 puta. (Pročitaj: Zdrava ishrana: Šta jesti pre i posle treninga?) Thread the Needle (bočni izdržaj s provlačenjem ruke) Započnite vežbu u položaju izdržaja na levom boku. Desnu nogu postavite ispred leve. Desnu ruku provlačite ispod grudi, a noge rotirajte u kukovima. Vratite se u početni položaj. Izdržaj uradite po 15 puta na svakoj strani. https://www.lepotaizdravlje.rs/wp-content/uploads/2020/06/trening-Lepota-i-zdravlje.mp4 Efikasan trening uradite za samo 10 minuta Vežbe možete uraditi u pauzi između nekih drugih aktivnosti i na taj način podići nivo svoje energije. Ujedno, popravićete držanje tela, sagorećete kalorije i ojačati mišiće. (Pročitaj: Umesto klasičnih probajte ove: Kako da pravilno radite obrnute trbušnjake (video)) Down Dog Star Zauzmite četvoronožni položaj i levu nogu savijte u kolenu. Ispružite levu nogu i usmerite je prema desnoj strani. Odvijte se, vratite kukove unazad dok se savijate, a zatim ispružite levu nogu da biste zauzeli početni položaj. Leg Dip Crunch Lezite na leđa s rukama opruženim na pod. Noge savijte pod uglom od 90 stepeni. Stegnite trbušnjake i kolena savijte u levu stranu ka podu, ne dodirujući ga. Prebacite težinu na desnu stranu, ne dodirujući pod. Ponovite petnaestak puta. (Pročitaj: Vrhunski trening za početnike – kako da dobijete trbušnjake koje sanjate (foto)) Hip Dip Započnite s niskim izdržajem. Okrenite kukove udesno i spustite ih oko tri centimetra od poda, zatim (ne spuštajući telo na pod) težište prebacite na levu stranu. Rainbow Twist (ruski okret) Sedite na pod s kolenima savijenim pod uglom od 90 stepeni. Ruke treba ispružiti prema gore. Nagnite leđa unazad tako da je torzo pod uglom od 45 stepeni. Trup rotirajte ulevo i udesno, omogućavajući rukama da se spuste prema podu. (Pročitaj: Isprobajte kružni trening Dženifer Lopez (video)) lepotaizdravlje.rsShapeThe post Desetominutni trening Kejti Danlop: Ojačajte trbušnjake uz ove vežbe (video) appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Fenomen zvani Šila Kis

Izvor: Lepota i zdravlje, 11.Jun.2020

Društvene mreže se uglavnom dovode u vezu s mlađom populacijom. Ipak, ima i onih koji uveliko gaze sedmu deceniju, a Instagram zajednicu oduševljavaju svojom harizmom i životnim stavovima. Šila Kis je jedna od njih. Ova atraktivna dama zrači optimizmom, a njen širok osmeh i savršeno telo nikoga...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.