Desert dana: Kolač sa malinama i jogurtom

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Jul.2018, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desert dana: Kolač sa malinama i jogurtom

Ovaj osvežavajuć letnji desert zasigurno će vam se dopasti ukoliko ste ljubitelj cheesecakea. Kolač sa jogurtom i malinama sočan je i ukusan, a vrlo jednostavan za pripremu. Sastojci: – 6dcl grčkog jogurta – 120 g šećera u prahu – 1 vanilin šećer – Želatin – Dve sltake pavlake za šlag – 500g malina Priprema: Umutite jogurt i šećer. Skuvajte želatin prema upustvu i dodajte ga u jogurt.Mikserom umutite šlag, dodajte ga u prethodno napravljen fil sa jogurtom i dobro izmešajte. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << željeni kalup složite maline, prelijte ih filom i stavite u frižider preko noći. Savet: Maline možete poređati i na klasičnu podlogu za cheesecake pre nego što ih prelijete kremom. Za podlogu će vam trebati: – 125g rastopljenog maslaca – 250g keksa – 2 kašičice smeđeg šećera Kekse sameljite i pomešajte sa šećerom i cimetom pa dodajte istopljeni maslac. Smesu stavite u kalup i pecite od 3 do 5 min na 180 stepeni. Pročitajte i…Ukusan desert od kafe Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu Foto: Thinkstock Autor: T. V.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Šareni rolat

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2018, 07:31

Ukusan i jednostavan kolač sa sezonskim voćem...Sastojci:..Priprema:..Umutiti jaja sa šećerom, dodati brašno, ulje pa podijeliti na dva dijela. Istopiti čokoladu pa u jedan dio dodati čokoladu. U pleh staviti pekpapir, na sredinu staviti kašiku svijetlog tijesta pa u njega tamnog. Tako redom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.