Dečko je PREVARIO, a ona ISTETOVIRALA njegov lik na OBRAZU! Tvrdi samo jedno - Znam da će mi se VRATITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 11:55

Dečko je PREVARIO, a ona ISTETOVIRALA njegov lik na OBRAZU! Tvrdi samo jedno - "Znam da će mi se VRATITI"

"Kada budeš starija i zrelija, zažalićeš zbog te slike na licu!"

Sigurno vam je nekada pala na pamet ideja da istetovirate nešto posvećeno svom voljenom partneru, međutim, kada je jedna mlada majka Narally Najm istetovirala lik svog dečka na lice, svi su se zgrozili. I to ne bi bilo ništa čudno da nije reč o – bivšem dečku koji ju je varao.

Ona je na svom TikTok profilu, gde je pokazala tetovažu ispričala i da se uselila kod dečka, zatrudnela, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rodila sina, a onda saznala da ju je on sve vreme varao, čak i dok je bila na porođaju.

Mislila sam da smo savršena porodica. Upravo sam se porodila nedelju dana pre, kupili smo kuću i sve se činilo savršeno... A onda sam saznala da me vara...”, napisala je.

Uhvatila ga je, kaže, u laži, ali htela je da joj obeća da se to neće ponoviti i onda bi mu oprostila, ali je on ipak odlučio da ode”, tvrdi ona.

“Svi su ljubomorni od kad imam tetovažu njegovog lica, bez obzira što me je varao”, dodala je.

Ona, kako kaže, zaista veruje da su ljudi koji joj ostavljaju negativne komentare samo zavidni, ali mnogi su se za nju iskreno zabrinuli.

“Jednog dana, kada budeš starija i zrelija, zažalićeš zbog te slike na licu, ali ako te sada čini srećnom, neka!”, glasio je samo jedan od komentara podrške.

Mnogi su posumnjali da tetovaža uopšte nije prava već privremena, ali ih je mlada mama brzo razuverila, rekavši da je nedavno urađena u pravom studiju za tetoviranje, prenosi Miror.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.