Darko Lazić snimao trudnu devojku Marinu: Stomak do zuba, a ona raspustila kosu i ... AU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić snimao trudnu devojku Marinu: Stomak do zuba, a ona raspustila kosu i ... AU! (VIDEO)

Ko bi rekao da to može...

Darko Lazić i njegova devojka Marina Gagić jedva čekaju da postanu roditelji. Ipak, dok bebica ne dođe, par uživa i te kako uživa čekajući je.

Darko je svoju devojku snimao dok je ona veselo đuskala uz muziku. Marina je raspustila kosu, mazila stomak, nabacila široki osmeh i maksimalno se prepustila ritmu. Au, ko bi rekao da je i sa stomakom do zuba toliko pokretljiva.

Evo kako je to izgledalo:

Darko Lazić objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak svoje trudne devojke Marine Gagić kako đuska. pic.twitter.com/Bq5XyfujYq

— glziv (@glupostziva) March 3, 2019

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on Feb 15, 2019 at 11:37am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Darko Lazić snimao trudnu Marinu u NEOČEKIVANOM IZDANJU, stomak u prvom planu (VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Mar.2019

Darko Lazić i njegova izabranica Marina Gagić presrećni su što će kroz koji mesec postati roditelji dečaka, a Marina trudničke dane veoma dobro podnosi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.