Danas ima sina sa Darkom Lazićem, a evo kako je Marina izgledala sa 18 godina! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas ima sina sa Darkom Lazićem, a evo kako je Marina izgledala sa 18 godina! (FOTO)

Divna devojka...

Marina Gagić, iako devojka pevača Darka Lazića, nikada se nije medijski eksponirala. Ona uživa u porodici koju je formirala sa folkerom i od nedavno njihovim sinom Aleksejem.

S vremena na vreme objavljuje slike na svom Instagram nalogu, a najčešće su to upravo sa njihovim mališanom. Ovaj put je Marina pokazala kako je izgledala na svom 18-om rođendanu, što je zapravo bilo pre samo dve godine, pa ustvari i nema neke velike fizičke razlike.

Svkako je bila veoma lepa i elegantna, uverite se i sami:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVAKO JE VERENICA DARKA LAZIĆA IZGLEDALA PRE VEZE S NJIM: Ipslivala fotka sa Marininog 18. ROĐENDANA! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 15.Nov.2019, 01:37

Marina Gagić je zvanična devojka Darka Lazića još od perioda kada se rastao sa Anom Sević. Iako ana i Darko nisu bili razvedeni, pevača to nije sprečilo da veri Gagićevu. Mnogi porede Marinu sa Anom, ali izgleda da to nju ne dotiče mnogo, i da je jednostavno svesna zvog izgleda. Sada je Marina...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.