Danas Mesec ulazi u PASIVAN znak Bika! Astrološkinja otkrila šta nam može biti NAJVEĆI PROBLEM - zaboravite na PROTEST i otpor

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 17:08

Danas Mesec ulazi u PASIVAN znak Bika! Astrološkinja otkrila šta nam može biti NAJVEĆI PROBLEM - zaboravite na PROTEST i otpor

Nedelja je idealna za hedonizam

- Nedelju završavamo u mnogo mirnijoj energiji. Mesec će ući u pasivni znak Bika što će doneti potrebu za hedonizmom i odmorom.

Najveći problem može vam biti šta ćete pojesti, popiti i koji će dezert biti na stolu. Takođe, možete biti okupirani finansijama, vraćanjem kredita i štednjom. Razmišljate o dugoročnim projektima i ciljevima, ali moguće je da nećete ništa konkretno preduzeti ovog dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Možete biti suviše lenji da se pokrenete. Možda je najbolje odmoriti ovog dana nakon svih turbulencija prethodnih dana. Pokušajte da date dozvolu svemu i svima koji vam dolaze ovog dana, bez ikakvog protesta i otpora - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.