Dakota i Kejt povele mame na zimovanje

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Dec.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dakota i Kejt povele mame na zimovanje

Dakota Džonson i Kejt Hadson odlučile su da se tokom praznika odmore, a na zimovanje nisu povele nikog drugog, nego svoje majke. A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on Dec 22, 2015 at 4:13pm PST Goldi Hon, majka Kejt Hadson, i Melani Grifit, majka Dakote Džonson, provode se na zajedničkom zimovanju sa ćerkama, a neke od fotografija su podelile i na Instagramu. “Mama-ćerka vreme je najbolje“, napisala je Melani na Instagramu.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

''Supermen'' Trujić! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2015, 01:08

Fudbaler Partizana Nikola Trujić retko je tokom jesenjeg dela sezone dobijao priliku da zaigra, ali tokom aktuelnog odmora koji provodi u egzotičnim krajevima kao da želi da pokaže koliko je zapravo, fizički spreman...Fotografija koju je objavio na Instagramu izazvala je brojne reakcije, a impresije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.