Da li su flasteri protiv bora najlakši način da zategnete kožu lica?

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Maj.2020, 11:16

Da li su flasteri protiv bora najlakši način da zategnete kožu lica?

Flaster protiv bora, po mišljenju mnogih žena, zaista je najlakši način da se predupredi nastanak bora, i to tokom noćnog sna. One tvrde da najdelotvorniji način da pobedite bore nisu ni preskupa antiage esencijalna ulja ni odgovarajuće, ali neudobne, poze tokom spavanja, već upravo silikonski flasteri. (Pročitaj: Jednostavna pravila za negu zrele kože ) Možda zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, ali zaista jeste tako. Ovi flasteri prave se od posebne vrste medicinskog silikona koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << savršeno prianja uz kožu. Stavljaju se na delove sklone borama, kao što su lice i vrat, pa koža postaje jedra i meka, što smanjuje manifestovanje bora. Efekte flastera uočićete nakon samo dva sata, ali dugoročne rezultate postići ćete ako ih nosite celu noć, tokom barem šest sati u kontinuitetu. (Pročitaj: Uradite same: Napravite antiage masku za lice) Kako deluje flaster protiv bora? Flasteri ne samo što poravnavaju postojeće bore već utiču i na sprečavanje pojave onih novih. Oni pritiskaju kožu ne dozvoljavajući joj da se savija i bora tokom sna. U snu se nesvesno mrštimo, a ukoliko spavamo na stomaku, lice će se doslovno izgužvati na jastuku. Flasteri sve ovo uspešno sprečavaju i koža tokom sna ostaje zategnuta. Ako uzmemo u obzir da gotovo trećinu života provedemo spavajući, flasteri, definitivno, postaju pravo rešenje za problem naborane kože. (Pročitaj: Kako da vam koža ostane hidrirana tokom leta?) Dodatni plus flasteri protiv bora dobijaju zato što se mogu koristiti više puta. Uz adekvatno čišćenje i sušenje, iste flastere možemo koristiti do dvanaest puta. Oni su pristupačni cenovno i jednostavni za primenu, pa ne iznanađuje podatak da su ispitanice jedne studije upravo njima dale prednost u odnosu na sve druge metode ublažavanja bora (injekcije, laseri, fileri). https://www.lepotaizdravlje.rs/wp-content/uploads/2020/05/Flaster-za-bore-Health.mp4   lepotaizdravlje.rsHealthThe post Da li su flasteri protiv bora najlakši način da zategnete kožu lica? appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Kako popraviti slomljeni nokat koji vas izluđuje

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Maj.2020

Saznajte kako da popravite slomljeni nokat pomoću pudera za manikir i kesica za čaj, kao i kako da sprečite da vam se to ubuduće desi Sve znate koliko je frustrirajuće kad vam pukne nokat, pogotovo ako ste nedavno bili na manikiru, ili se silno trudite da pustite nokte. (Pročitaj: Da li su flasteri...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.