Da li sam se ja udala za tebe? Model obrijao bradu prvi put od kad se oženio i šokirao ženu VIDEO

Izvor: B92, 01.Jun.2020, 12:01

"Da li sam se ja udala za tebe?" Model obrijao bradu prvi put od kad se oženio i šokirao ženu VIDEO

Tokom karantina uvedenog zbog koronavirusa, neki su se opustili i zapustili, dok su drugi procenili da je pravi trenutak da se posvete sebi.

Da vidimo šta se dogodilo 40 - godišnjem profesionalnom modelu. Karlos je takođe i ambasador proizvoda za negu brade, ali je rešio da uradi nešto što će se sigurno odraziti na njegov posao.

Možda će morati sve da menja, jer se posle 10 godina obrijao i iznenadio, prvo sebe, pa svoju suprugu, koja ga nikada nije videla bez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brade. Ukratko - svi su bili šokirani njegovom transformacijom. Njegova supruga Džena se, ipak najviše zbunila. U nekoliko minuta je izgovorila razne stvari, kao naprimer: "Kad bolje razmislim, nikad nisam videla kako ti se usne pomeraju dok pričaš", "Baš si čudan", "Ko si ti", "Da li sam se ja udala za tebe" i tome slično.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.