Da li ricinusovo ulje zaista pomaže kod rasta kose? Ovo je moje iskustvo

Izvor: Lepota i zdravlje, 11.Jan.2017, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ricinusovo ulje zaista pomaže kod rasta kose? Ovo je moje iskustvo

Ricinusovo ulje sam kupila sam pre par meseci, a kako prirodni proizvodi malo sporije deluju od hemijskih, rešila sam da čekam i vidim pravo dejstvo, pa tek onda da pišem o njemu. Malo je reći da sam oduševljena. Ovo ulje je kao tečno zlato za kosu! Foto: Guliver/Getty Images Pored kokosovog ulja koje svi obožavamo, ricinusovo zaslužuje isti tretman. Prvenstveno sam ga koristila da bih ubrzala rast kose, ali sam se i ostalim blagodetima koje ovo ulje pruža, prijatno iznenadila. Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << i…Kada nemate vremena za dobru frizuru, 3 zimska asesoara za kosu priskaču u pomoć A photo posted by Luxy Hair (@luxyhair) on Dec 17, 2016 at 12:14pm PST Šta treba da znate o ricinusovom ulju Biljka ricinusa je otrovna ali prerađeno ulje nije ni malo toksično, nego veoma lekovito. Bogato je ricinoleinskom kiselinom koja ima antibakterijsko dejstvo. Kao I poznatim vitaminom E koji čini čuda za kožu. Kvalitetno hladno ceđeno ricinusovo ulje je zlatno žute boje. Uvek kupujte samo hladno ceđeno ulje, ostala nemaju lekovita svojstva, tako da neće imati nikakvog efekta na vašu kosu. Ricinusovo ulje se lako nabavlja, ima ga svaka apoteka. Foto: Instagram Kosa zaista brže raste Ipak, najvažnije je da znate je da ulje neće magijom stvoriti koren dlake gde ga nema, ono će samo očistiti put već postojećoj dlaki kako bi izbila na površinu. Tako da ne očekujte nemoguće, u neverovatno kratkom roku. Prve pozitivne efekte sam primetila posle dva meseca korišćenja. Kosa je zdravija, sjajnija. Frizer je prvi primetio koliko imam nove “bebeće kose”. Tako da ko ima strpljenja, garantujem da će se isplatiti!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li ricinusovo ulje zaista pomaže kod rasta kose? Ovo je moje iskustvo

Izvor: Svet, 11.Jan.2017

Ricinusovo ulje sam kupila sam pre par meseci, a kako prirodni proizvodi malo sporije deluju od hemijskih, rešila sam da čekam i vidim pravo dejstvo, pa tek onda da pišem o njemu. Malo je reći da sam oduševljena. Ovo ulje je kao tečno zlato za kosu!. Foto: Guliver/Getty Images Pored kokosovog ulja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.