Da li prepoznajete koja glumica je na fotografiji? U trećem je braku, a evo šta poručuje tokom krize

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li prepoznajete koja glumica je na fotografiji? U trećem je braku, a evo šta poručuje tokom krize

Britanska glumica, koja se proslavila ulogom u filmu "Titanik" duboko već gazi petu deceniju života, a ne samo da dobro izgleda, već se uključila u svetsku akciju "Ostanite kod kuće".

Ona je glumila i u filmu "Zaraza" i to epidemiologa, a u videu koji je juče objavljen poručila je da je pripremajući se za nju provela dosta vremena s pravim epidemiolozima.

"Najvažnije što sam naučila bilo je da peremo ruke, kao da nam život od toga zavisi. Uradite to da biste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaštitili sebe ili osobe oko vas", poručila je Kejt Vinslet.

A na Instagramu je nedavno objavljena njena fotografija iz 1996. godine i mnogima se stajling glumice veoma dopao. Fotografija je nastala samo godinu dana pre nego što se proslavila u filmu "Titanik". Film je zaradio mnogo novca širom sveta, ali i 11 Oskara. Vinslet je tada dobila samo nominaciju.

Kejt Vinslet osvojila je brojne nagrade među kojima su Gremi i Bafta, a svog prvog Oskara osvojila je 2009. godine. Pre toga bila je čak pet puta nominovana za ovu prestižnu nagradu Američke filmske akademije.

Počela je da glumi sa svega 11 godina, a jednom prilikom je otkrila da su je u školi maltretirali zbog viška kilograma i velikih stopala. Filmski debi imala je u naučnofantastičnoj seriji "Dark season", tokom koje je upoznala pisca i glumca Stivena Treda sa kojim je provela četiri godine u vezi. Tred je nažalost umro od raka kostiju i to u vreme kada je premijerno prikazivan "Titanik", zbog čega je Vinslet i propustila premijeru.

Krajem 1998. godine udala se za reditelja Džima Trealetona, a dve godine kasnije dobili su ćerku Miu Honej. Krajem 2001. godine par se razveo. Ubrzo je počela vezu sa rediteljem Semom Mendezom, za kojeg se i udala dve godine kasnije i dobila sina Džoa Alfija. Međutim, ni ovaj brak nije dugo potrajao i 2011. godine su se razveli. Krajem 2012. godine na tajnoj ceremoniji udala se za Neda Rokenrola, a do oltara ju je odveo kolega sa filma "Titanik" Leonardo Dikaprio.

Nedu Rokenrolu je inače ujak milijardera Ričard Benson u čijoj kompaniji "Virgin Galactic" i radi, a tri godina je mlađi od svoje supruge. Par trenutno živi u Njujorku i imaju zajedničkog sina Ber Blejz Vinsleta. Ned je inače 2008. godine promenio prezime Abel Smit u Rokenrol.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.