Da li je ona NAJZGODNIJA ALBANKA? Rita Ora bezobraznom fotkom podgrejala atmosferu - pogledajte te mišiće

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 10:50

Da li je ona NAJZGODNIJA ALBANKA? Rita Ora bezobraznom fotkom podgrejala atmosferu - pogledajte te mišiće

- Ne znam gde pre da gledam, sve je savršeno - jedan je od komentara

Pevačica albanskog porekla, Rita Ora veoma je aktivna na društvenim mrežama, a neretko fanove obraduje krajnje lascivnim i provokativnim fotkama.

Pevačica je fotografisana na jednoj plaži u Sidneju sa prijateljicom, pokazavši izvajanu, vitku, potpuno prirodnu figuru...

Slavna 32-godišnjakinja paradirala je plažom u minijaturnom, svetlucavom, šarenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bikiniju, a u jednom trenutku paparaci su uhvatili i trenutak kada poteže gaćice otkrivši svoju zadnjicu.

"Ne znam gde pre da gledam, sve je savršeno", "Nikada nisi lepše izgledala nego sada sa 32 godine", "Sve je savršeno",  neki su od komentara...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.