Da li je neko pozvao POLICIJU? O poruci komšijama u jednoj zgradi u Novom Sadu priča cela Srbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 17:32

"Da li je neko pozvao POLICIJU?" O poruci komšijama u jednoj zgradi u Novom Sadu priča cela Srbija

Naime, jedna Novosađanka je želela unapred da se izvini komšijama zbog buke koja će nastati na žurki povodom rođendana i "upada" na master u Italiju.

"Drage komšije, razloga za slavlje ima mnogo, trudićemo se da budemo što tiši i svu buku prekinemo do 1... slobodno svratite i poslužite se karamelama!", pisalo je u poruci zalepljenoj na ulaznim vratima jedne zgrade u Novom Sadu.

Komšijski donosi su retko kada dobri, međutim, ovaj primer to demantuje. Fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa porukom koja kruži društvenim mrežama ovih dana, izazvala je oduševljenje jer još uvek postoje lepo vaspitane komšije.

U poruci je pisalo: "Drage komšije, obaveštavam vas da će se u subotu, u stanu 201 održati proslava rođendana i upadanja na master u Italiju! S obzirom na to da razloga za slavlje ima mnogo, trudićemo se da budemo što tiši i svu buku prekinemo do 1h. Ukoliko budemo preglasni, molim vas da nas sami opemenete i usput popijete piće sa nama! Slobodno svratite, okupljanje kreće u 19h i poslužite se karamelama! Hvala na razumevanju, mnogo mi znači. Komšiica iz stana 201".

Poruka komšijama u Novom Sadu pic.twitter.com/7XwzhKfglk

— pensador (@sakriosamime) May 15, 2021

Komšinica iz stana 201, ne samo da je obavestila komšije o mogućoj buci, već ih je pozvala na zurku i ostavili bombone u znak izvinjenja i dobrih komšijskih odnosa.

Komentari na društvenim mrežama su bili pozitivni, a neki od njih su: "Meni je ovo simpatično", "Baš lepo, nadam se da ih niko neće opominjati ili zvati policiju", a neko od komšija je na papiru dopisao "Uživajte :)".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.