Da li je moguće da ovako IZGLEDA u 7. DECENIJI? Glumica UHVAĆENA u neočekivanom izdanju, BEZ TRUNKE šminke

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 19:20

Da li je moguće da ovako IZGLEDA u 7. DECENIJI? Glumica UHVAĆENA u neočekivanom izdanju, BEZ TRUNKE šminke

Nije mogla da se sakrije od kamera.

Holivudska glumica Mišel Fajfer godinama je važila za jednu od najlepših žena sveta, zbog svoje elegantncije, ali i urođene otmenosti, a čini se da njena lepota ne bledi, iako godine neumitno prolaze i ona gazi već sedmu deceniju.

Mišel su paparaco fotografi nedavno zatekli na ulicama Los Anđelesa u potpuno opuštenom izdanju, no uprkos tome malo ko nije primetio koliko ova dama dobro izgleda!

Glumica je prošetala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ležernoj crnoj trenerci i modernim takozvanim "ružnim" sandalama, kosu je vezala u običan, neuredan rep i nije imala ni trunku šminke na svom licu. Uprkos tome malo ko bi joj dao 63 godine!

Plavokosa lepotica nije se trudila da se sakrije od paparaca, već je opušteno i samopouzdano svetu pokazala kako izgleda u apa-drapa izdanju.

Ona često i na Instagramu objavljuje fotografije na kojima nema šminku, a često dobija komentare da je ostarila dostojanstveno i da nije podlegla trendu plastičnih operacija poput većine njenih koleginica.

No, ima i onih koji tvrde da sasvim sigurno koristi botoks i hijaluronske filere za podočnjake, što ona nikad nije potvrdila. Bilo kako bilo, čak i da je to uradila – Mišel je imala mere, pa izgleda prirodno i u skladu sa svojim godinama.

Mišel može da se pohvali i besprekornom figurom, a kaže da je njena tajna jednostavna.

- Jedite dobro, vežbajte i naspavajte se - savetuje slavna glumica.

"Vau, prelepa je", "Koliko je zgodna i vitka ova žena", "Neverovatno da je ona u 7. deceniji", "Svaka joj čast, izgleda 20 godina mlađe", glasili su komentari fanova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.